Wie zijn wij

Als je op zoek bent naar een makelaar in Flevoland, dan ben je bij Next Step aan het juiste adres. Onze persoonlijke werkwijze uit zich in elke dienst die wij je kunnen aanbieden. Next Step makelaardij kenmerkt zijn dienstverlening door duidelijkheid, openheid en een snelle doeltreffende aanpak.

Het belang van de klant staat bij ons voorop. Next Step makelaardij focust zich op de woningmarkt in Lelystad en omstreken Deze regio’s kennen wij door en door. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze regio en vele successen zijn wij de ideale makelaar voor jou. Aan- en verkopen zijn twee verschillende vakgebieden, waarin jij door Next Step makelaardij begeleid kunt worden. Wij staan klaar voor de beleggers en particulieren. Het is namelijk zo dat elke woning een investering is. Zo draagt de makelaar zorg voor een succesvolle verkoop of aankoopbemiddeling.

Ons kantoor is gevestigd aan de Schoonzicht 338 te Lelystad. Makkelijk bereikbaar en voldoende gratis parkeer gelegenheid. Natuurlijk komen wij ook graag bij jou thuis. Voldoende redenen voor een goed gesprek.

Neem contact op